Koop dé telefoon voor onderweg, de Microsoft Lumia 640 LTE

Iedereen is altijd onderweg, naar huis, naar werk, naar klanten, naar school, waar ook naar toe. De meeste mensen willen nuttig gebruik maken van hun tijd, zonder dat ze daar veel moeite voor moeten doen. In de trein is vaak weinig ruimte voor je laptop terwijl voor je telefoon ruimte zat is. De Microsoft Lumia 640 LTE voldoet aan deze vraag, het is de telefoon voor de mensen die onderweg willen werken. Dankzij het 5 inch scherm is het niet perfect voor het bewerken van documenten maar wel handzaam genoeg om andere activiteiten mee uit te voeren.

Wat zijn de specificaties van de Microsoft Lumia 640 LTE? Wat vooral opvalt aan de Lumia 640 LTE is de accuduur, deze accu gaat namelijk in stand-by maar liefst 36 dagen mee, terwijl andere telefoons van dit formaat slechts 26 dagen mee gaan. De Lumia 640 LTE heeft een werkgeheugen\ van 1 GB, een Quad Core 1.2 GHz Snapdragon van Qualcomm, waardoor deze telefoon een enorme werksnelheid heeft. Niemand houdt ervan om te werken op een trage pc, laat staan een trage telefoon.  Verder zit er zowel aan de voor- als achterkant een 8 MP camera, waardoor je haarscherpe foto’s neemt. Deze foto’s kun je weer opslaan op een geheugen dat uit te breiden is tot 128 GB, dus schiet een eind weg!

Koop dus vandaag nog de Microsoft Lumia 640 LTE! Je kunt een Lumia 640 LTE al los kopen voor maar liefst 179 euro, waardoor deze telefoon onder de 200 komt. Gezien de specificaties koop je een hele goede telefoon. Je kunt er ook voor kiezen een abonnement te nemen de Lumia 640 LTE gratis te krijgen! Een abonnement met gratis Microsoft Lumia 640 LTE kost tussen de 13 en 18 euro. Koop vandaag nog de telefoon voor de werkende reiziger, de Microsoft Lumia 640 LTE.

Heb je interesse en wil je meer te weten komen over de verschillende telefoons uit de Lumia 600-serie. Check dan De Lumia Club!